Breaking news!

Kiara ska inte åka iväg på utbildning och hon är inte till salu!!! Både Sofia och jag tycker det är så roligt att jobba med henne så nu ändrar vi våra planer och fortsätter att utbilda henne själva. Det känns jättekul och jag känner att ponnypeppen äntligen kommit tillbaka efter ett år av sorg efter Electra ♥
 
 
♥ Lilla duktiga Kiara på gårdagens träning ♥
 
  
 
Imorse började jag med att skruva ur tåbroddarna från Kiaras skor och det känns som ett tydligt vårtecken. Men traktbrodden får sitta kvar några dagar till för det är fortfarande is på ganska många ställen i hagen. Efter det fick Kiara åka till ridhuset utan Ginny! Lastningen gick ganska bra här hemma och ännu bättre när vi skulle tillbaka hem. Det var duktigt av henne, för nu har hon ju åkt tillsammans med Ginny ända sedan i januari.
 
När vi kom in i manegen så började Sofia med att promenera några varv med Kiara, precis som vanligt. Men sedan hoppade hon över longeringen och satt upp. Och direkt hon var på plats i sadeln så red hon iväg, utan ledare! Det var perfekt att prova göra så när vi var alldeles ensamna i manegen och det gick bara fint. Tänk så fort Kiara lär sig! 
 
 
Kiara fick fortsätta träna på halt, igångsättning för skänkeln och ridbanans vägar i skritt och Sofia växlade mellan att sitta ner och stå i lätt sits. Allt funkade fint och det såg enkelt ut. Jag tror det var bra att Kiara fick ett pass utan nya moment och utan störningar idag, så att det inte blir nya utmaningar varje gång. 
 
 
 
 
 
 
 
♥ Tack för idag, slut för idag ♥
Visa fler inlägg