Ett tio minuter långt, fantastiskt fint ridpass!

Jag kan inte sluta le för morgonens ridpass med Kiara blev så himla fint! Sofia longerade en liten stund innan hon satt upp och det var nog bra för Kiara hade lite myror i brallan idag. Dessutom var hon alldeles otroligt brunstig så vi hade inte så höga förväntningar på hennes prestation.
 
 
Efter uppsittning så gick jag med och höll i longerlinan ungefär ett varv, sedan knäppte jag loss och  Sofia red själv. Kiara hade fin energi som hon använde på precis rätt sätt, dvs framåt. Sofia övade halter och igångsättningar där hon använde skänkeln och det syntes att Kiara förstod vad hon förväntades göra.
 
 
♥ Lilla vackra ponny ♥
 
Sofia vände snett igenom och halvt igenom och Kiara såg ut som om hon aldrig har gjort annat. Så himla duktig och klok. Mot slutet ställde sig Sofia i lätt sits och Kiara forsatte att skritta på i samma tempo samtidigt som hon frustade lite grand.
 
 
Vänd snett igenom!
 
 
Kolla, kolla - lätt sits för första gången!
 
Avslutningsvis så vände Sofia över ridbanan, gjorde halt och klappade om Kiara innan hon satt av helt själv. Kiara stod lugnt kvar och såg väldigt nöjd och glad ut när hon fick massor med beröm. Kiara såg precis lika pigg ut i slutet av ridpasset som i början och det känns fint. Tio minuter är ju inte så länge, men det var hennes längsta ridpass någonsin. Dessutom märktes det ingenting av hennes brunst medan Sofia red och det känns också väldigt skönt. 
 
 
Slut för idag, tack för idag ♥