Genrep idag

Idag är de två veckor kvar till utställningen i Råneå och då tyckte Sofia och jag att det passade bra att köra ett litet genrep med Kiara. Vi lastade hemma och hon gcik på transporten först utan tveka. När vi lastade av på ridhuset fick Electra kliva av först och det gick fint. Har man bara lite morotsbitar så står Kiara lugnt kvar tills det är hennes tur att kliva av. Hon gick först in i stallet och sedan fick hon landa i Ginnys box en liten stund.
 
 
Tränsning och lite piff innan det är dags att gå in i manegen
 
När vi kom in i manegen gick Sofia och Kiara längst bort till stora porten för att stänga skjutdörren som sitter i sargen. Hon skuttade till när Sofia drog i porten, men det tog inte många sekunder förrän hon var framme och nosade på porten igen och till slut stod hon helt stilla när Sofia drog igen den helt.
 
 
Kiara blev lite överraskad när väggen plötsligt började röra på sig!
 
Sofia tränade skritt, trav och halt och det gick riktigt fint. Hon övade också på att stå framför Kiara och få henne att gå ett litet steg i taget, som man gör när man korrigerar uppställningen och Kiara var superuppmärksam och duktig. Vilken liten stjärna vi har!
 
 
Fin uppställning med avspänd ponny
 
 
Electra beundrar sig själv i spegeln
 
 
Kiara fick mellanlanda i boxen en liten stund innan det var dags att lasta och åka hem. Även lastningen hem gick superbra och hon klev på transporten först och stod fint hela vägen hem. Egentligen är det ju ett dåligt omen att genrepet går bra, men det tycker jag vi struntar i. Jag är helt enkelt bara riktigt, riktigt nöjd och ser framemot utställningen!
 
 
Visa fler inlägg