Inga "vackert-väder-ryttare" här inte!

Igårkväll vräkte snön ner både uppifrån och från sidan. Men jag var sugen på att komma ut i skogen efter en hel dag på jobbet och det var Electra också. Vi provade att rida i Sofias nya dressyrsadel, en Tekna strl extravid.
 
Bildresultat för tekna dressyrsadel
 
Den var otroligt skön direkt man satte sig i den och det kändes som att Electra trivdes jättebra med den också. Hon var lite lättare att få att jobba upp med ryggen än vanligt, tycker jag. Men det kan också bero på att hon sänkte nacken lite extra för att hon hade snöflingor rakt i ansiktet och för att det var lite mer snö än vanligt att trampa i. Kajsas dressyrsadel, en Wellington, är aningens för smal till Ella, så vi håller lite utkik efter något annat. Kanske är det Tekna vi ska satsa på?
 
Fin var hon i alla fall och det blev ett bra styrketräningspass. Sista biten hem, ca 2,5 km, skrittade vi för då hade det blivit helt mörkt. Att ha pannlampan tänd funkade inte, då yrde snön ännu mer framför våra ögon så vi såg ingenting alls. Men jag hade tagit på mig bästa skoteroverallen så jag frös inte och Ella gillar att skritta (också!) så det gick ingen nöd på oss. En timme var vi ute och när vi kom tillbaks hem till stallet såg vi ut så här:
 
 
Efter tre sekunder såg Ella ut så här:
 
 
Lilla söta ponny ♥
Visa fler inlägg