Bra träningspass och härlig springrunda

Nu har vi invigt Kusmarksbanan för i år. Den var helt torr, det hade jag verkligen inte trott. Det är ju bra att variera underlag som man rider på och nu har vi en bra mix med stora utebanan som är hårdast, sedan lilla utebanan, manegen och så Kusmarksbanan som är mjukast/djupast. Vi gillar olika :)
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi kom hem hoppade jag i träningskläderna och sprang min vanliga 5,5 km runda ner mot byn. Än så länge är det alldels för geggigt längs skogsvägarna, men asfalten funkar bra för mig. Det är så härligt på våren när man kan ha allt mindre kläder för varje gång man springer. Jag började med underställ under träningsoverallen + handskar i mars och nu är det långa tights, träningstopp och tunn jacka. Mitt i sommaren, när man kan ha bara shorts och linne, är det bäst!
 
Det gick riktigt bra att springa idag och nu kommer det allt längre pass när benen "går av sig själv" och man kan tänka på helt andra saker än att sätta ena foten framför den andra. Idag funderade jag (som vanligt) på det här med hästar. Det är lätt att  beklaga sig över att hästen är för spänd, för pigg eller för seg. Men den som har en häst som blir halt hela tiden har det tio gånger värre...
 
 
 
 
Visa fler inlägg