En kvällspromenad i skogen

Efter att ha fikat och pratat med gäster hela dagen så smet Kjell och jag ut på en skogspromenad. Med oss hade vi Cupcake och Milou. Vi turades om att leda Cupcake och han var faktiskt riktigt sansad. Emellanåt var han lite stökig, men han har varit värre så jag är ändå ganska nöjd.
 
Vi gick upp till Turekojan och tillbaka, 2 km, och det tog ca en halvtimme. Han traskade glatt genom stora vattenpölar, förbi plogblad och strömmande bäckar och det är verkligen inte mycket som skrämmer honom. När Milou kommer farandes bakifrån i hundranittio så hoppar han till, men rädd blir han inte - han vill ju också leka!
 
 
En sak som har förändrats sista veckan är att han gärna står kvar och blir kliad en stund när jag släpper ut honom i hagen. Tidigare har helst gått iväg direkt eller varit nafsig. Nu vill han bli omskött, klappad och helst kliad lite i pannan. Det gör ju att man längtar efter att ta in honom igen, så fort man har släppt ut honom. Knastigt eller hur?
 
I natt är det uppehållsväder så hästarna sover ute. Imorgonbitti blir det att ta in honom, tempa och tvätta innan jag far och jobbar. Dax att kliva upp senast 05.15 med andra ord - godnatt!
Visa fler inlägg