En riktigt hästig eftermiddag

Torsdag är ju ridhusdagar för oss - alltid kul! Jag kopplade transporten när jag kom hem från jobbet och lastade Cupcake ett par gånger. Han klev rakt på bägge gångerna och stod nöjt och mumsade havre en stund innan jag backade ut honom och släppte ut honom i hagen igen.
 
 
Tina fick följa med till ridhuset och Kajsa red ett dressyrpass före sin vanliga ridlektion. Tina var piggare än vad hon brukat vara med Kajsa sista tiden, men galoppfattningarna funkade inte idag. Men det är faktiskt ingen katastrof. Kajsa ska ju tävla nästa torsdag, men hon har valt att rida Märke 1 programmet den här gången och i det ingår det inte någon galopp.
 
Hon red igenom programmet ett par gånger och även om Tina segar ihop lite grand så var Kajsa ändå rätt nöjd när hon var klar. Då satt jag upp och jobbade igenom galoppen lite grand - kul för mig :D
 
Efter lite plättar var det dax för ett dressyrpass med Lady. Henne har Kajsa inte ridit på flera år och hon gruvade sig lite för Lady kan vara riktigt seg. Men de kom jättebra överens och Kajsa sken som en sol efteråt.
 
 
Kläppens Lady Rowena, uppfödare - jag!
 
Som avslutning hade de prov på hästens delar på teorin - Kajsa var bäst med 35 poäng, tvåa kom en tjej med 21 poäng... Snyggt jobbat Kajsa!
 
Visa fler inlägg