Allt möjligt

Den här lördagen inleddes med att jag röjde i min skog i en dryg timme. En tank bensin gick åt och det är ganska lagom, sedan är jag mör. Det ser allt bättre ut och nu är det inte så mycket kvar innan jag är nöjd. Vi ska ta bort några riktigt stora träd också, men dem får Kjell ta med motorsågen.
 
Sedan övergick jag till en fin gammal semestertradition - att storstäda köket! Inte så tråkigt som det låter faktiskt, bara man inte har krav på sig att man ska bli klar på en gång. Jag tar varje skåp långsamt och noga och det blir så fint, så fint. Jag har absolut inte hunnit ens hälften än, men det blir säkert en bit till imorgon.
 
Vi tog en tur till bonnstan i ösregnet, det är ju Marknadshelg i helgen. Vi satt och myste en stund framför brasan i Vickans bonnstadskammare innan vi drog hemåt igen. Nui  eftermiddag har Sofia varit här och hon har minsann börjat packa inför den kommande flytten till stan.
 
 
Mitt första lilla barn har blivit så stor ♥
 
Sofia skulle motionera Nisse en stund så Kajsa och jag hängde med och groomade i "höstvädret". Det blev en tur genom byn, in mot Ersmarksbodarna och sedan sjövägen hem. Nisse var jättefin och verkade inte vara så påverkad av vurpan i Villvattnet förra helgen. Kajsa och jag var sådär lagom stelfrusna när vi kom hem så nu har jag stått i duschen en lång stund och kroppsvärmen börjar bli normal igen.
 
 
Hoppas att det blir så här soligt och fint imorgon för då ska Kajsa och jag ut och rida!
Visa fler inlägg