Avbytare idag

Imorse ringde Sofia och berättade att hon var förkyld och hade ont i halsen. I dessa corona-tider betyder förstås det att hon ska hålla sig hemma så jag fick det ärofyllda uppdraget att mocka, packa höpåsar och fylla vatten till Ginny på KDRF. Dessutom fick jag en liten mysstund med henne i hagen. Jag träffar inte henne så ofta nuförtiden men jag tror bestämt att hon kände igen sin "mormor". Hon är så gosig och mysig, Ginny ♥
 
 
Hej mormor!
 
Gårdagens digitala VBR-kurs var bra och jag tycker jag fick med mig en hel del matnyttigt, dels för min egen symmetriträning men kanske framförallt saker jag kan ha nytta av i mitt jobb som sjukgymnast. Kul!
 
Ute fortsätter snön att tina i racerfart. Vi har gått från minus 10-20 grader i en månads tid till plus 5-7 grader, stora kontraster! I natt fick hästarna sova utomhus för första gången sedan tidigt i höstas och det fungerade bra. Men nu har det börjat blåsa rejält så i natt får de sova i stallet igen. Den kritvita, fina hagen håller på att se ganska dassig ut och jag tror Kiara och Electra uppskattar att få komma in och sova i rent, fint spån istället.
 
 
Kiara sex dagar gammal
Visa fler inlägg