Förberedelserna fortsätter...

Helgens DM-tävlingar kommer allt närmare. Den här veckan blev inte riktigt som vi planerat eftersom Kajsa blev sjuk. Det var tur att Sofia kunde rida ett bra hoppass i tisdags och igår var Kajsa så pass fräsch att vi kunde fara ner till ridhuset. Helgens program är Lätt A:1 (lördag) och Lätt A:4 (söndag). Lätt A:4 har Kajsa och Electra bara ridit på tävling en gång förut så det kändes viktigt att få rida igenom det programmet.
 
Jag hade planerat att jag skulle stega upp en 60 metersbana på stora utebanan och markera bokstäverna med koner för att det skulle bli så bra träning som möjligt. Men när vi kom till ridhuset var manegen ledig och den är ju precis 20x60 m och med bokstäverna på plats - ibland har man tur! Ella var jättefin och Kajsa red igenom programmet två gånger. Det blev någon liten miss någonstans men de hade ett fint flyt, och Kajsa var jättenöjd efteråt. Bra!
 
Idag ska Ella få ta det lugnt. Vi ska bada henne och kanske ta en promenad i skogen. Imorgon blir det en kort dressyrträning för Hanna på KDRF och sedan packar vi bilen och transporten full med tävlingsgrejor och hö. På lördagmorgon drar vi iväg till Vännäs. Can´t wait!
 
 
Vännäs fjärde mars 2017, ganska precis ett halvår sedan
 
 
Visa fler inlägg