Grattis Elsa!

Igår var Electras barnbarn, Dimmans Elsa, på premiering i Kumla. Hon fick fina poängraden 9-8-8-8-8=41 p och avelsdiplom! Så himla roligt!
 
 
Lilla Dimmans Elsa med sin mamma, Electras dotter, Dimmans Echo
 
 
Dimmans Elsa fotad igår. Elsa är e. Dimmans Emir u. Dimmans Echo e. MIclas Activ
 
Jag tycker hon är väldigt lik Electra, hon har precis samma uppsyn. Men Elsa är högre, hon mättes till 143 cm igår. Här är hennes fina kritik:
 
 
Vi fick träffa Elsa när vi hälsade på Helena och Micke och alla ponnyerna på Dimmans stuteri förra sommaren. Hon var vacker, supertrevlig, social och jättesnäll. Hon blev genast vår absoluta favorit och hade vi kunnat så hade vi stoppat in henne i bilen och tagit med oss henne hem!
 
 
Kajsa och Elsa på Dimmans stuteri 2019
 
Här hemma fortsätter sommaren att övergå alltmer i höst. Kjell och jag gick en rejäl promenad imorse och vi kunde konstatera att det varit frost i natt. Jag har fått svar på mitt Corona-test och det var negativt. Skönt och ganska väntat. Nu blir det jobb som vanligt imorgon.
 
Med våra egna hästar är allt bara bra och idag flyttar Ginny till KDRF. Jag ska skjutsa ner henne och det blir premiär att dra hästtransporten med nya bilen. Spännande! Ella kommer säkert att sakna Ginny men hon har ju Kiara som sällskap så jag hoppas det ska gå bra.
 
Kiara har förresten en egenhet som hon garanterat har ärvt av Ella, för Ella är precis lika dan. Bägge älskar att bli borstade framifrån, på undersidan av halsen och gärna också på sidorna av halsen. Men det gillar inte att blir borstade över ländryggen! Då backar bägge två för att visa att man ska fortsätta borsta på halsen. Om man skyndar sig bakåt och borstar på korset och bakdelen så godkänner dom det, men helst av allt vill dom att man stannar där fram hela tiden. Electra har alltid varit väldigt tydlig med det och de senaste veckorna har Kiara börjat göra lika dant. Charmigt!
 
 
Visa fler inlägg