Stallet lindrar huvudvärken

Åh, vad jag tycker det är trist att ställa om till vintertid. Jag som är morgonmänniska har inga problem med att stiga upp när det är kolmörkt ute, men jag vill bara gå och lägga mig och sova om det är mörkt när jag slutar jobba. Vilken tur att Kajsa skulle rida MP ikväll så att vi kom oss iväg till ridskolan. Vi for direkt efter middagen så att jag inte skulle hinna sjunka ner i soffan och börja tycka synd om mig själv.
 
Kajsa red på lilla utebanan och under tiden passade jag på att mocka, fylla höpåsar och pyssla på. Det var massor av små söta ponnytjejer i stallet som förberedde sig för ridlektion, så mysigt.
 
Nu har jag precis anmält Kajsa till nästa dressyrkurs för Maria L. Kajsa ska rida två pass med Electra och så ett med MP. Hon känner att hon vill ha lite hjälp att komma vidare i sin ridning på honom. Hon är lite nervös för att Maria ska tycka att hon rider honom dåligt, men om man inte tar hjälp så kommer man ju inte vidare, eller hur? Jag tycker det är jättebra att hon tar chansen att få lära sig mer på MP, det kommer hon att ha nytta av både när hon rider honom och när hon rider Electra. Och så himla bussigt av Kerstin att låna ut honom!!!
 
 
MP fotad av Kajsa nu ikväll
Visa fler inlägg