Umeå hela dagen

 
Grånosa Kry 38 poäng och klass 1
 
Vilken solig och rolig dag vi fick i Umeå, Karin, Kajsa och jag. Grånosa uppförde sig exemplariskt och fick riktigt fin kritik. Så roligt! Dessutom visade Karin henne superprofsigt och fick mycket beröm för det.
 
Foto: 38 poäng idag! (87887) Lilla fröken har skött sig jättefint på alla sätt och vis!
 
 
Jag kan tycka att det är konstigt att många av dem som visar sina hästar för en ganska dyr slant (550 kr + uppstallning + bensinkostnad) kommer så otroligt dåligt förberedda. Jag förstår om man är där för första gången och inte riktigt vet hur det går till, men man måste ju ha insett innan man for att man bör kunna skritta och trava med hästen i alla fall. Och att man kanske borde borsta genom manen. Och ta på sig en ren tröja. Och helst en bh...
 
 
Top of the line!
 
Något annat som är konstigt är att ingen tar tag i säkerhetstänket på en premiering. Visserligen står det att man ska visa i hjälm, men vem påpekar när man inte gör det? Och vad gör alla hästarna bland publiken? Tillsammans med hundarna? Tänk vilken skillnad mot när det är tävling och det (oftast) är ordentliga avspärningar mellan publik och hästar. Idag stod ofta två, tre hästar tillsammans i grupp precis intill folk som satt och fikade i gräset. Och det är ju inga tävlingshästar precis utan unghästar som kanske är ute på sin första utflykt utanför hemmastallet. Och dessutom unghingstar... My God!
 
 
Men något som det var klass på det var vår picknick. Vad sägs om hemgjord potatissallad, rökt lax, feta ost, serranoskinka, risifrutti, snickerstårta och maraboukakor? Vi var inte hungriga när vi åkte hem ;)
 
 
Vi tog en sväng in på Hööks också och det var riktigt bra tajmat. 20 % på hela sortimentet idag eftersom butiken fyller ett år. 
 
Det blev en ny rotviska
 
Ett grimskaft
 
 
Ett stövelputsset till Kajsa med skokräm, impregnering mm
 
 
Ett rejält ben till Milou
 
 
Och sist, men inte minst, en fin piké till mig
 
Kajsa och jag avslutade dagen i skogen. Hon på Electra och jag joggandes med Milou. Det är en alldeles fantastiskt solig kväll och vi bara njöt av livet. Och därmed avslutar vi augusti. September - here we come!
Visa fler inlägg