Happy New Year!

Idag blev det en tidig morgon på ridhuset igen. Sofia och jag släppte ut de ridskoleponnyerna som sovit inne, mockade och gjorde fint i stallet. Sedan sadlade jag min bruna ponny och Sofia sin gula och så red vi ett pass i manegen. Ella var pigg och fin och jag är riktigt nöjd med min ridning för en gång skull. Och när jag rider som jag ska går Ella som en liten champion - så himla roligt!
 
Pin by Autumn Greer on horseshorseshorses | Funny horses, Horse cartoon,  Animal humour
 
När jag kom hem med Electra så fick Kiara lite longeringsträning på gården. Jag körde vänster varv idag också och hon var såååå himla duktig! Hon fick trava en hel del men även när hon gasade på så var hon uppmärksam på mig och vi fick till några riktigt fina avsaktningar och halter. Jag spillde lite hö på gården när jag städade ur transporten och hon var lite sugen på stanna där och smaka. Jag förväntade mig protester när jag drev på henne där, men hon tog det jättebra och travade igång igen direkt. Det är så himla skönt att hon är pigg och läraktig i stället för lat.
 
 
Thelwell Pony Learning At School Teacher' Women's T-Shirt | Spreadshirt
När jag longerat klart och släppte ut henne i hagen for hon iväg som en nyårsraket och bockade som en galning. Hon hade massor med energi efter att ha stått inne sedan igårkväll och sedan varit ensam hemma i tre timmar. Då blev jag ännu mer imponerad att hon skötte sig så fint när jag longerade.
 
 
Nu blir det fullt fokus på att tillaga trerätters nyårssupé + nattamat. Och det är 18 dagar kvar till planerad valpning...
 
200 Best Happy New Year Wishes, Messages, & Quotes for 2022
Visa fler inlägg