Jättebra banträning

 
På kvällens Erica-träning var det banträning för hela slanten. Tjejerna hoppade fram ett par gånger på några av hinderna och sedan körde dom banan tre gånger för att riktigt känna hur alla hinder skulle hoppas och hur svängarna skulle tas. Jättebra och nyttigt.
 
De första två varven låg banan på 60 cm och Kajsa och Electra hoppade det hur fint som helst. Så himla roligt att se :D
 
 
Kajsa jobbade stenhårt med att hålla en bra galopp och att vara med i varenda språng och jag tycker hon lyckades jättebra. Och Electra är duktig som orkar hoppa trots att hon just nu mer ser ut som en flygande köttbulle än en välstammad hopponny ♥
 
När alla hoppat banan två varv så hissades hinderna upp till 80 cm och så var det Kajsas tur att börja igen. Hon fick en rejäl rivning på femte hindret så då gjorde hon en omstart från hinder nummer fyra. Här kommer första delen:
 
 
Visst syns det att både Electra och Kajsa har roligt? Andra delen gick som tåget fram till sista hindret, kombinationen. Electra tycker det är svårt med kombinationer än så länge och Kajsa är ju inte heller van, så här blev det ett stopp. 
 
 
Dom fick ta om kombination ett par gånger så att det kändes bra och sedan var träningen slut för idag. Oj, vad en timme går fort när man har roligt. Och det är verkligen otroligt roligt när det går bra, framför allt när det inte känts så bra den senaste tiden. Nu ska vi le, längta och vara glada ända till nästa hoppträning :D
 
Visa fler inlägg