Intensiv dag med en härlig ridtur!

Kajsa och jag körde igång tidigt imorse. Klockan sju var vi på ridskolan med Electra, jag för att ha stalljour och Kajsa för att rida. Bägge delarna gick smidigt och bra och vid nio var vi hemma i Kläppen igen. Efter att jag fikat, stoppat alla kläder i tvättmaskinen (man luktar gräsligt efter ett par timmars mockning på ridskolan) och en dusch så lastade vi Chip i bilen och styrde mot Norsjö.
 
Hanna och Kalle bjöd på lunch (korv stroganoff, Hannas specialité - mums!) och trevlig samvaro och sedan blåste vi hem igen. Det var fortfarande ljust ute så jag sadlade min ädla springare och for ut en runda i skogen. Som vanligt var han seg i uppförsbackarna på väg hemifrån så jag fick jobbar mig varm, det är ju fyra plusgrader idag. Men bortsett från segheten i början så var han jättejätteduktig idag! Vi travade hela vägen in till Martinsbäcken och en bra bit tillbaka också. Vi tog en liten galopp (bock bock) och sedan tränade vi övergångar mellan skritt, trav och halt en stund. Han är otroligt alert för skänkeln på väg hemåt, men ändå inte svår att stanna vilket är jätteskönt. 
 
 
Svettig men söt ♥
 
Sista biten hem skrittade vi på lång tygel och jag kom på mig själv med att sitta och njuta av min häst. Så himla skönt, det har jag inte gjort sedan i höstas. Problemet med bockningarna och min oro är inte löst än, men om vi får kontinuitet i ridningen ett tag framöver så tror jag det ska ordna sig. Om jag dessutom tog mig i kragen och började rida för en tränare vore det ännu bättre...
 
Nu ska jag förbereda all mat för ikväll, det är ju nyårsafton :D
 
 
Ikväll släpper vi upp så här fina "hot air balloons" över Kläppen
Visa fler inlägg