Ridhuset igår

Efter jobbet igår så for Electra och jag till KDRF. Där var öde och stilla, alla hästarna har farit på bete nu. Jag red i manegen och det dröjde en stund innan jag hittade den där härliga känslan som jag hade senast. 
 
Jag nöter på med mina balansövningar för att bli så rak som möjligt (jag ska var balanserad alltså, då blir Ella det också!) både längs spåret och på stora mittvolten. Vi red ganska mycket diagonaler med tempoväxlingar i trav och sedan lade jag även in tempoväxlingar på långsidorna. Jag var noga med att göra förhållningarna i stort sett bara med sitsen, och då började jag hitta den där fina känslan igen.
 
I galoppen jobbade jag med att  förändra i formen genom att länga ut tygeln ganska mycket på långsidorna och sedan ta tillbaka lite på kortsidan. Ella trivdes jättebra med det och när vi sedan fortsatte i trav hade hon bakbenen med sig riktigt ordentligt. De avslutande fem minuterna var superbra och då kändes det tjugo gånger bättre än när vi startade. Då får man var ganska nöjd tycker jag!
 
Nu ska jag åka till jobbet igen och i eftermiddag blir det:
 
Bildresultat för semester
Visa fler inlägg