Intervallträning med en superbra pannlampa

Intervallträning stod på schemat för Kavatina idag. Det kändes lite kyligt från början, minus 13 och lite snöfall. Men när vi kom igång fick vi upp värmen både hon och jag och när vi var klara ångade det om oss. Tina var riktigt pigg och glad idag, jättefin helt enkelt. Det kom nåt bocksprång till och med och det känns så kul. När jag rider henne ute känns hon aldrig "knackig" och ojämn i början utan hon är spänstig från första steget och tycker det mesta är kul :D

Jag red med en ny pannlampa, som jag fick av Kjell. Den gav riktigt bra ljus så den hissar jag!

Den drivs av 4 AA-batterier så den är lite tyngre än min gamla, men då håller säkert batterierna längre också. En kul detalj är att den lyser rött bakåt, haha!

Idag hörde jag en liten hostning från Cupcake igen. Tempen var 38.2°. Fortfarande normalt alltså, men nu tycker jag inte den behöver stiga nåt mer, nu får den börja sjunka. Jag hade planerat en liten longeringsstund men det hoppade vi över. Jag vill inte riskera att vi blir lite osams när han kanske inte är helt fräsch. Det blev bara borstning, kratsning och så en mysstund med manborsten.

Cupcakes favvoborste. Den här är från Hööks, men jag köpte min på Pegasus i Umeå tror jag.

 

Visa fler inlägg