Bra träning för Ella i helgen!

Förra veckan var det tråkigt och isigt väder så det blev lite si och så med träningen för båda ponnyerna. Jag kom mig ut några pass i skogen med Ella, men vi fick ta det väldigt lugnt och vad gäller Kiara så är det tillräckligt spännande att ta sig ut och in från hagen på den spånstig som jag har gjort på isen.
 
Men i fredagskväll blev det ett lite rejälare pass med Ella och i lördags fick hon markarbeta med Sofia på KDRF. Sofia var jättenöjd med henne och nu ser vi framemot årets först Pay & Jump på SRK om två veckor. Det är så kul att ha mål att sikta emot, även om det inte är "riktiga" tävlingar. Idag har Ella och jag gjort ett konditionspass i skogen och det gick också riktigt bra. En av alla fördelar med att bo i "Kläppen" är att det är så kuperat så det blir träning i backe oavsett vilken runda man rider. Idag fick vi till tre ganska långa galoppintervaller i uppförsbacke och med en decimeter oplogad snö som underlag - helt perfekt!
 
 
Det snöade rejält när vi var på ridhuset igår, men Ella ser nöjd ut!
 
Kiara fortsätter att vara otroligt social och pratsam. När Ella står i stallgången för att  blir borstad går halva min tid åt att gosa med Kiara ♥. Vi tränade lite tränsning i boxen i fredags och nu i helgen har vi pysslat på i stallgången med lite alltmöjligt. Bland annat fick hon stå uppbunden en stund med grimman runt halsen, för att förbereda henne för att bli tränsad i stallgången. Det tyckte hon var lite konstigt så det måste vi träna mer på.
 
 
Kiara är långhårig som en liten angorakanin!
Visa fler inlägg