KDRF på morgonen

Det är fortfarande så varmt ute så morgonen är den absolut skönaste stunden på dagen. Därför lastade vi Kiara redan halv åtta imorse och styrde mot KDRF. Hon fick åka utan Ginny idag och det gick jättefint. Hon tvekade lite när hon skulle gå in i transporten, men bara någon minut, och sedan stod hon stilla och lugnt när vi körde. När vi kom fram öppnade jag övre luckan fram på transporten och då stod hon så fint och kollade på oss medans vi bar in grejorna i stallet.
 
Stallet var alldeles tomt men det brydde sig inte Kiara om. Däremot var hon lite stingslig när Sofia skulle sadla och anledningen till det är att hon brunstar. Värmen som vi haft de senaste dagarna har gjort att hon gått in i brunst igen, jag trodde nog annars att hon hade brunstat klart för den här säsongen.
 
Sofia ledde henne en stund i manegen innan hon satt upp och skrittade ut genom stora porten. Det har Kiara aldrig gjort förut men det gick jättefint! Hon tittade nyfiket på hela flocken med ridskolehästar som stod och åt frukost i solen och sedan skrittade hon vidare ner mot stora banan. Sofia valde den vackra vägen som går längs med ridskolehagen och Kiara var så nyfiken och glad ♥
 
 
Nästa helg är det dressyrtävlingar på KDRF och dressyrbanan är redan uppbyggd. Det blev ett perfekt tillfälle för Kiara att ridas med staket och hon kunde inte ha brytt sig mindre. Ridpasset gick jättefint, förutom några små avbrott i traven pga brunsten. Sofia peppade Kiara och fick henne på andra tankar och här kommer en bildbomb från idag:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag är alla bilder favoriter, men kanske den här lite extra: