Sista dagarna i september

Nu blir det snabbt allt mörkare på kvällarna, det känns som att vi tappat en timmes dagsljus på kvällen bara den här senaste veckan. Det är fortfarande varmt och väldigt fuktigt vilket gör att knotten är otroligt aktiva. Ginny har sitt buzz-off rain-täcke dygnet runt och Kiara har regntäcke på natten. Det bästa vore förstås ett fint insektstäcke till henne också, men det jag köpte blev tyvärr lite för stort. Jag hoppas det passar perfekt nästan sommar.
 
 
Min favoritasp levererar varma färger öven den här hösten
 
Bägge ponnyerna brunstar nu och det märktes när Kiara blev skodd i torsdags. Hon var ganska retlig och ovillig, framförallt när Eve skulle verka bakhovarna. Det tur att Eve har oändligt med tålamod! Bägge ponnyerna fick vinterskor med fyra broddhål i varje sko, men vi väntar med snösulorna en period till. Håll tummarna för att det är rätt beslut!
 
 
Det är inte jättekul att bli skodd alla dagar
 
Igår tömkörde Sofia Kiara en runda och jag promenerade med Ginny vid hand. Kiara var ovanligt stökig så det blev en lite kortare runda än vanligt. Kanske är det brunsten som spökar eller kanske knotten, men det är inte lätt att vara på topp alla dagar.
 
 
Idag tog jag en promenad med Kiara upp till vändplanen vid Bastuträskvägen. Hon var pigg och energisk hela vägen, men fullt hanterbar så då är jag nöjd. Det kom flera långa, nöjda frustningar både på väg bort och på hemvägen och då känner jag mig nöjd.
 
Idag fyller Kajsa 21 år! Därför avslutar jag med den här fina bilden på Kajsa och Sofia 
 
 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Visa fler inlägg