Håller tummarna!

Idag tävlar Sofia och Nisse i Sikeå. Tävlingarna börjar alldeles strax, klockan 10.00, med precisionskörningen. Efter lunch blir det dressyr. Sofia var säkert på plats i god tid, hon skulle starta hemifrån vid sex-halv sjutiden.

 

Sofia och Nisse i premiären på SRK i februari.

 

Jag tycker det är jättenervöst när tjejerna är och tävlar. Man vill helst ringa hela tiden och kolla hur det går - och att de inte har gjort illa sig eller så. Men jag vet ju att jag stör om jag ringer så det gäller att bita ihop och lita på att de hör av sig när de har tid. Idag groomar kompis Karin åt Sofia, så jag kanske törs ringa och störa henne haha!

 

Jag borstade upp Cupcake imorse och tränade lite med honom inne i stallet. Jag tränade att han skulle gå fram emot mig och backa, flytta sig åt sidan osv. Det gick faktiskt ganska bra. Jag fick förresten en idé idag - jag tror Cupcake skulle passa jättebra som westernhäst. Morganhästar används ju en hel del till det och han har både storleken och utseendet med sig...

 

 

Hagas Farmer Boy, CCs pappa, har ju tävlat en del western med jättebra resultat.

 

Jag red en liten runda med Kavatina också. Tyvärr är det stenhårt överallt och inte särskilt ridvänligt. Hon är ju nyskodd och jag passade på att ta bort snösulorna eftersom våra ridvägar var i stort sett snöfria förra helgen. Men nu har det ju kommit mer snö så hon fick "styltor" idag, ingen höjdare. Men hon kändes pigg och fin och var glad att få komma ut en sväng, tror jag.

Visa fler inlägg