Dressyrponny igår, hopponny idag :)

Tyvärr blev det ingen dressyrkurs i helgen för Maria var sjuk. Så himla tråkigt, Kajsa var så himla taggad... Men det är bara att bita ihop och ladda om! Vi for ner till ridhuset ändå och Kajsa red ett dressyrpass själv istället. Hon jobbade lite på både det ena och det andra, bland annat på inridningar vid A i arbetsgalopp, halt vid X och sedan framridning i trav, som i nya Lätt A:1.
 
Kajsa har varit ganska säker på att hon ska göra inridningen i höger galopp och hon gjorde ett par fina inridningar så. Men jag tyckte att hon skulle prova även i vänster galopp, och det gick faktiskt ännu bättre. Så nu fick hon något att fundera på fram till första tävlingen i februari.
 
 
Imorse åkte vi ner tidigt och Kajsa red ett hoppass för Sofia. Dom jobbade vidare med övningen dom gjorde senast, men nu med oxrar istället för räcken. Det gick riktigt bra, Ella tyckte det var jättekul och Kajsa sken som en sol när hon satte övningen perfekt flera gånger efter varann, både med volt på mitten och när hon red rakt fram genom serien.
 
 
Vilken lyx att ha en ponny som tycker att allting är lika kul!
Visa fler inlägg