Fint fotoväder idag

 
Dagens aktivitet för Kiara blev en två kilometerspromenad i skogen med sadel. Sofia och Ginny följde med och skrittade fram. Vi planerar för den stora dagen när Kiara ska ha ryttare på ryggen för första gången. Just nu är planen att Sofia ska premiärrida henne och kanske det blir en tur från stallet och upp mot maskinhallen, på vägen som vi går på den här bilden.
 
 
Kiara i det fina Lippotränset som vi lånat av Hanna
 
Kiara blir fyra år till nyår, men vi tycker inte att vi är alltför sena med att rida henne. Hon har ju haft sina problem med bärrandsröta som satt lite käppar i hjulet och nu när det äntligen är nästan utläkt så har hon breddat sig, vuxit en aning  och gått upp i vikt. Jag tror hon har mått jättebra av att vi inte haft för bråttom. Jag följer en hel del engelska New Forestgrupper på Facebook och där ser man ofta ponnyer som rids in först när de är både fyra och fem år gamla. Ponnyer växer långsammare än hästar, det är ett välkänt faktum. Den här söta Kiara-kopian hittade jag på Facebook här om veckan:
 
 
När jag sadlat av Kiara och gett henne lite hö så gick jag ner på läggdan där Sofia satt och red Ginny i det fina vädret. Jag passade på att fota lite och det blev några riktigt fina bilder:
 
 
 
 
Dagens favoritbild kommer här:
 
 
Visa fler inlägg