Löshoppat Kiara!!!!!!

Idag var det inte bara utställning för Jessie, dessutom var Kiara inbjuden till löshoppning på KDRF på kvällen! Det var faktiskt mer spännande för mig än utställningen, ni vet jag övertänker ju alltid så mycket och gör saker större än vad de är. 
 
Hela veckan har jag gruvat mig för lastningen (hur ska det gå att lasta hemma, vem ska hjälpa mig att lasta efteråt på KDRF?), jag har funderat på om Ella skulle följa med ner eller inte, hur det skulle gå för Kiara att gå ensam genom hela stallet när ridskolehästarna står inne, hur hon skulle uppföra sig i manegen när det är en massa folk som tittar på henne, osv osv osv. Men som tur var känner Sofia mig så hon hade enkla lösningar på alla mina problem (be Kjell hjälpa till med lastning både hemma och på KDRF, ta med Ella, låt Kiara gå in genom stora porten i ridhuset så slipper hon stallgången och är hon busig i manegen så gör det väl ingenting...) Ni hör hur klok hon är! Och både Kjell och Kajsa var bussiga och följde med ner och allting gick bra. Det som tog längst tid var lastningen hemma, men efter det flöt allt på hur fint som helst.
 
 
Framskrittning, Kiara slappnade av direkt hon kom in i mangegen.
 
Vi hade jättefin hjälp av eleverna i ridgruppen 18.30 så det var gott om folk utplacerade runt löshoppningsringen. Vi har bestämt oss för att lära Kiara att man både startar och stoppar henne genom att folk kliver in framför henne i ringen och bromsar och så ska hon kunna stå stilla där medans man bygger om hinder. 
 
 
Ensam i sin lilla "fålla"
 
 
Stängt bakåt! Ok, säger Kiara!
 
 
 Fullt fokus framåt, snart kör vi igen!
 
 
 
 
My baby and I, oooo, my baby and I...
Visa fler inlägg