Sömnlös ikväll

Har legat i sängen en bra stund och försökt sova, men det är helt omöjligt. Många tankar som snurrar runt, både kring tävlingen imorgon och kring andra viktiga saker.
 
Kvällens tävlingsförberedelser har i alla fall gått helt perfekt. Nu är en jättefint bana med massor av fina blomsteruppsättningar uppbyggd, framridningens hinder är på plats, stallet är kliniskt rent och avspärrningar är utplacerade enligt alla konstens regler. Vi har massor med fina priser, det har strömmat in fler saker de här sista dagarna så jag måste göra om min prisplanering helt och hållet - trevligt besvär ha ha! Det har varit en supertrevlig kväll med massor av tävlingssugna människor som jobbat tillsammans - det är precis så det ska vara :)
 
Nu önskar jag bara lite lagom med regn så att banan håller sig dammfri. Vickan har ordnat med ordentlig vattning idag och det behövdes verkligen. Men om solen steker hela dagen imorgon så är det inte säkert att det vattnet räcker. Lite hjälp från ovan vore fint, blink blink.
 
Nu återstå det bara att se om jag kan sova, det skulle kännas fint. Ofta när jag inte kan somna så lägger jag mig på gästsängen här i datarummet och läser. Men den är renbäddad och fin till banbyggaren som ska sova där imorgonkväll, så det funkar inte. Jag får nog sätta mig och läsa i köket en stund istället och sedan smyga in och lägga mig i min egen säng och hoppas på det bästa.
 
Visa fler inlägg