Äntligen händer det något för Cupcake också

Cupcake tycker det är sååå tråkigt när han måste vila. Han älskar att bli ompysslad och även om han inte alltid är piggast när man rider ut från gården så märks det att han gillar att få se sig omkring och vara i centrum. Och om han får åka transport tillsammans med Ella blir han lycklig.
 
På grund av hostan har han gått och skrotat i hagen i snart två veckor. Hur tråkigt är inte det? Men eftersom hostan minskat något och febern är borta så tog jag ut honom på en promenad upp till Turekojan idag. Han fick den lätta viktmanchetten (0.25 kg) på höger bak för att få lite "power walk", då slog vi två flugor i en smäll.
 

Det är så trevligt att promenera med en söt liten häst vid sin sida
 
Han var glad och nyfiken men snäll och jag funderade över hur många gånger vi egentligen gått den där vägen tillsammans? Jag började promenera där med honom när han bara var ett halvår gammal och sedan har vi nött på i ur och i skur, i halka och solsken. När han var två och halvt år och fortfarande okastrerad var det en pina som skulle genomlidas, men idag är det bara trevligt och mysigt.
 

Han hostade 4-5 gånger när vi var nästan hemma igen. Men då fick han faktiskt skylla sig själv. Hade han hållit alla hovarna på marken istället för att jazza omkring när vi passerade Electra i hagen så hade han aldrig behövt hosta. Så det så!
 

Söt ♥
Visa fler inlägg