Idag blir det film!

En härlig, solig, intensiv lördag går mot sitt slut. jag har hunnit med massor samtidigt som jag har njutit av solen, hur bra är inte det? Ett av dagens projekt var att påbörja hagbygge till Kiara och hennes sommarkompis. Kjell körde ut stolparna med traktor och sedan slog jag ner allihop, skruvade isolatorer och drog dubbla trådar. Jag har gjort hagen nästan färdig, det återstår bara att docka den med en del av vinterhagen som de ska få tillgång till. Där är det skog så att dom får naturligt skydd mot sol, vind och regn.
 
 
 
Hoppas att Kiara ska trivas här i sommar och inte smita in till Electra som ska gå i en annan hage...
 
Efter hagbygget red Ella och jag en sväng. Det blev galoppträning på Bastuträskvägen och vi körde två stycken en kilometer långa galopper i lätt uppförsbacke. Intervallerna tog ca 3 minuter vardera. Ella höll ett jämnt tempo och hon kändes helt magisk! Jag brukar inte filma när jag rider, utom möjligtvis i skritt, men idag var allting bara så perfekt så det kändes helt säkert. 
 
 
Här skrittar vi hem över berget:
 
 
När vi kom hem fick Ella beta 14 minuter. Jag vågar inte öka tiden för bete mera än...
 
 
Sedan var det dags för Kiara att få lite träning. Hon fick komma ut i stallgången och få på sig tränset igen. Än så länge lägger jag först tränset över öronen och sedan lirkar jag in bettet från ena sidan och avslutar med att knäppa fast bettet på andra sidan. Det går otroligt bra, hon står så snällt.
 
 
Sedan gick vi en liten promenad i bara grimma och därefter var det dags att natta hästarna och så tar vi nya tag imorgon!
Visa fler inlägg