Hoppspecial ikväll

Ikväll skjutsade jag ner Hanna och Elmir för en hopplektion på ridhuset. De hoppade olika serier och avslutade med en bana. "Elle" var taggad som vanligt men Hanna lyckades få honom att hålla sig i skinnet och det gick riktigt bra. Han är som en liten frieserhäst när han kommer dundrande mot hinderna så att marken skakar.



Hanna och Elmir in action

Kavatina har tappat en sko, stackaren. Det händer verkligen inte ofta, det har nog bara hänt en gång förut under hela hennes liv! Jag har provat ringa min hovslagare både måndag och tisdag och inte fått svar och nu ikväll fick jag veta att han for till Kina i måndags och ska vara borta i tre veckor. Inte bra! Som tur var känner vi en hovslagare till som brukar vara bussig och rycka in om det krisar så vi får hoppas att han har tid.



Hennes hov ser ju inte bra ut, hon kanske rent av är halt. Det är svårt att kolla utomhus nu för det är hårt och halkigt på marken. Vi kanske far till ridhuset på lördag förmiddag och kollar hur det står till med henne. Men har vi tur är hon skodd innan dess. Jag håller tummarna.

Till sist en tråkig nyhet: Hagas Farmer Boy, Cupcakes fina pappa, ska kanske kastreras. Inte bra! Jag hade ju innerst inne hoppats att få göra en liten kopia av CC om ett par år. Jag hoppas att "Farmarpojken" får lite fina ston till våren så att han får vara kvar som hingst - det behövs fina hingstar i Norrland!



Hagas Farmer Boy med sin ägare och kusk Veronica Isaksson och Sofia som groom
Visa fler inlägg