Sista jobbveckan före semestern - håll i och håll ut!

Jag har haft en molande huvudvärk hela dagen och var ganska trött när jag kom hem. Men Sofia hade planerat att skritta en sväng med Ginny så istället för att lägga mig på soffan och tycka synd om mig själv så tränsade jag Kiara och följde med. Vilken tur, det blev en jättebra runda!
 
 
Vi skrittade uppför backen, som vi brukar, och sedan fortsatte vi hela vägen upp till Bastuträskvägen och sedan över den. Det är första gången som Kiara går så långt längs den vägen och hon var så nyfiken på allt hon såg. Vi hade tänkt fortsätta en bit in på Per-Åkes väg men tyvärr blev vi överfallna av jättestora bromsar när vi korsade grusvägen så då bestämde vi oss för att vända hemåt.
 
Bromsarna surrade runt oss en bra bit på hemvägen men Kiara var ändå avspänd och jag berömde henne jättemycket. Sista biten genom skogen, när vi nästan var hemma, varvade hon upp över något som hon hörde i buskarna. Hon snurrade runt lite men så fort vi kom ner mot gården så lugnade hon sig och vi kunde avsluta på ett bra sätt. 
 
 
Efter promenaden fick ponnyerna gå ner på betet en stund och sedan var det skönt att gå in och duscha. Jag hade klätt mig rejält för att slippa bli biten av alla insekter, och det var bra, men jag blev vääääldigt svettig.
 
 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Visa fler inlägg