Å vilken go och glad ponny ♥

Nu har vi varit iväg med Ella till ridskolan för första gången. Hon klev fint på transporten och när vi kom fram ställde jag henne i en spilta en stund. Hon trampade runt lite till en början, men lugnade sig direkt då hon fick lite hö. Hon var jättego och lade huvudet i min famn och stod så en lång stund. Goa, fina ponny ♥
 
 
Jag provade Kajsas dressyrsadel på henne, men den passade inte så bra. Den låg liksom ovanpå, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara. Jag tror jag ska höra med Pia om jag får anlita henne om lite goda råd. I både min och Kajsas dressyrsadel och och Sofias hoppsadel har vi ju utbytbara koppjärn så vi borde ju kunna få dem att ligga ganska bra, tycker jag. Sedan borde ju Electra kunna gå ner 30-40 kg också, men det är en annan historia, ha ha!
 
 
Sofia red på stora utebanan och började med en lång uppvärmning i skritt. På grusvägen just utanför banan dundrade den ena bilen efter den andra förbi och nästan alla med släp som väsnades, men det störde inte Electra ett dugg. Så duktig hon är fast hon är så ung.
 
 
Utanför staketet står det infångare lite överallt men dom struntade hon också i. Ridskolhästarnas hage ligger också nära banan och där var det ganska livat. Brydde sig Ella om det? Nix pix! Men mest imponerande var nog att när vi gick ner till banan så var det några ryttare där, men ganska snart skrittade dom tillbaks upp till stallet så vi blev själva. Inte ens det fick henne att reagera!
 
 
Dressyrstaketen stod framme så Sofia passade på att låta Electra bekanta sig med dom. Visst ser hon ut att passa fint på en dressyrbana med lite mer träning?
 
 
 
Sofia avslutade med ett par små skutt, för att få känna hur hoppar också och det gick hur fint som helst. Lite mer organiserad hoppträning blir det framöver.
 
 
Så klok och duktig ♥
 
Visa fler inlägg